Support Us...

Live Support

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Spyware removal στα γρήγορα

smashed_laptop
Όσο καλά προστατευμένος και αν είναι κανείς σήμερα αποκλείεται να μην κολλήσει κάποιον ιο ή κάποιο spyware. Αντιβιωτικά και antispyware υπάρχουν αρκετά και αν μολυνθεί το σύστημά μας το καθαρίζουν αρκετά καλά και χωρίς ιδιάιτερο κόπο. Τι γίνεται στην περίπτωση των λεγόμενων Rogue security software (aka rogueware);
Τα rogueware είναι malware που παρουσιάζεται με τη μορφή antivirus ή antimalware και μας ενημερώνει ότι το σύστημα μας είναι μολυνσμένο και πρέπει να καθαριστεί. Μας αλλάζει το φόντο, ανοίγει πολλά κόκκινα Χ στο tray και αρχίζει να ψάχνει για ιους (και καλά). Ουσιαστικά δεν μας αφήνει να δουλέψουμε με τα συνεχόμενα pop-up και τις προειδοποιήσεις.
rogueware_1rogueware_2
Υπάρχει ένας πολύ γρήγορος τρόπος να αφαιρέσουμε το rogueware και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός αν εφαρμοστεί στην αρχή της μόλυνσης.
Επαννεκινούμε τον υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο.
Κατεβάζουμε το roguefix (αρχείο) που είναι ένα .bat αρχείο και το malwarebytes anti-malware.
Εκτελούμε το roguefix και ακολουθούμε τις απλές οδηγίες. Όταν τελειώσει κάνει μόνο του επανεκκίνηση και ξαναμπαίνουμε σε ασφαλή λειτουργία.
roguefix
Εκτελούμε το anti-malware και καθαρίσαμε.
Πιάνει στο 90% των περιπτώσεων δοκιμασμένα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Στόχος μας η προστασία σας. Installed and Modified by arkas Blogger Templates created by Deluxe Templates. WP by Masterplan